Om DcH

DCH Skanderborg 

 

Skanderborg hundefører forening blev dannet i 1966.
Er efterfølgende blevet medlem af sammenslutningen : Dansk Cevil Hundeførerforening, der idag består af mange lokalforeninger over hele landet.
Du kan læse Klubbens historie på hjemmesiden www.skanderborgleksikon.dk


Foreningens  mål:


Foruden Landsforeningens mål er det DCH Skanderborgs mål at tilbyde hundeinteresserede mulighed for at dyrke hundesport på alle niveauer, samt med udgangspunkt i hundearbejdet, at være med til at hunde bliver velfungerende og afballancerede. 

Træningen i DCH Skanderborg


Alt træning i DCH Skanderborg tager udgangspunkt i sjov og leg, så hundene får og bevarer lyst til at arbejde og udviser forventning, samt glæde ved at komme til træning. Dette mener vi er den bedste metode til en fortsat positiv udvikling i hundenes træningsniveau samt samarbejdsvilje på alle områder, så man opnår mest muligt med træningen.


Træningen på holdene baseres også på samarbejde blandt hundeførerne, hvor man hjælper hinanden indbyrdes under vejledning af træneren. Alle trænere har en godkendt træneruddannelse og deltager jævntligt på efteruddannelse.


Vi træner hunde fordi vi synes det er sjovt, og ikke mindst fordi det er hyggeligt at mødes med ligesindede, og få noget godt og lærerigt hundesnak.

For at træne hund i DCH skanderborg kræves at der er tegnet lovpligtig hundeansvarsforsikring. Det er ikke nødvendig med udvidet ansvar, da dette er tegnet som kollektiv forsikring i Landsforeningen.
Hunden skal ligeledes være regelmæssigt vaccineret med en paraplyvacine.
For at deltage i konkurrence skal hunden revaccineres hver 3. år.
Korrekt forsikring og vaccination er hundeførens ansvar.

 

Konkurrencer i DCH Skanderborg


DCH Skanderborg arrangerer hvert år konkurrencer, både internt for klubbens medlemmer og eksternt for medlemmer af hele Landsforeningen. 
 

Hygge og socialt samvær i DCH Skanderborg


DCH Skanderborg kan ud over træning og konkurrencer også tilbyde et særdeles rigt klubliv. Vi har et dejligt klubhus med alle faciliteter, hvor der kan købes kaffe, forfriskninger, under og efter træningen.
DCH Skanderborg forsøger at afholde teoriaftener for hundeførerne, om forskellige emner i løbet af året. Vi afholder en årlig træningsweekend hvor alle medlemmer er velkomne til at deltage, og vi afholder en årlig klubfest i forbindelse med klubmesterskabet, hvor klubmestrene fejres.

. Vil du være medlem
- er du hjertelig velkommen i DCH Skanderborg.

Se vores forskellige tilbud af træning under Træning i hovedmenuen, og hvordan du melder dig ind i klubben under Tilmelding af de forskellige træningsformer, afhængig af hvad du gerne vil træne med din hund. Vi kan dog ikke garantere, at der er plads på et hold, men kan altid tilbyde dig, at blive skrevet op på den eksisterende venteliste.

Kontaktpersonen, som du finder under Tilmelding for de forskellige træningsformer vil oplyse hvilke muligheder vi aktuelt kan tilbyde dig.

 

   

 

   
 

Hvad forventer vi af dig…

Al arbejde i DcH Skanderborg udføres af frivillige og  ulønnede medlemmer så..

Udover at du er god ved din hund, så den trives og har det godt, så forventer vi at du melder afbud til din træner, hvis du er forhindret i at møde til træning. Din træner bruger sin fritid, for at du kan få nogle gode oplevelser og træning på højt niveau med din hund. Derfor er det kun rimeligt at vise din træner, den respekt det er at melde afbud, hvis du er forhindret i at møde til træning.

Derudover forventer vi, at du hjælper til ved de forskellige aktiviteter i klubben, ved at du bruger et par timer, et par dage i løbet af året. For hvis vi alle bruger bare én enkelt dag om året, er det nok til at vi har en klub, der fungerer optimalt.

 

 

Kalender

« December 2017 »
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31