Om DcH

DCH Skanderborg 

Skanderborg hundefører forening blev dannet i 1966.
Er efterfølgende blevet medlem af sammenslutningen : Dansk Cevil Hundeførerforening, der idag består af mange lokalforeninger over hele landet.
Du kan læse Klubbens historie på hjemmesiden www.skanderborgleksikon.dk


Foreningens  mål:
Foruden Landsforeningens mål er det DCH Skanderborgs mål at tilbyde hundeinteresserede mulighed for at dyrke hundesport på alle niveauer, samt med udgangspunkt i hundearbejdet, at være med til at hunde bliver velfungerende og afballancerede. 

Træningen i DCH Skanderborg


Alt træning i DCH Skanderborg tager udgangspunkt i sjov og leg, så hundene får og bevarer lyst til at arbejde og udviser forventning, samt glæde ved at komme til træning. Dette mener vi er den bedste metode til en fortsat positiv udvikling i hundenes træningsniveau samt samarbejdsvilje på alle områder, så man opnår mest muligt med træningen.


Træningen på holdene baseres også på samarbejde blandt hundeførerne, hvor man hjælper hinanden indbyrdes under vejledning af træneren. Alle trænere har en godkendt træneruddannelse og deltager jævntligt på efteruddannelse.


Vi træner hunde fordi vi synes det er sjovt, og ikke mindst fordi det er hyggeligt at mødes med ligesindede, og få noget godt og lærerigt hundesnak.

For at træne hund i DCH skanderborg kræves at der er tegnet lovpligtig hundeansvarsforsikring. Det er ikke nødvendig med udvidet ansvar, da dette er tegnet som kollektiv forsikring i Landsforeningen.
Hunden skal ligeledes være regelmæssigt vaccineret med en paraplyvacine.
For at deltage i konkurrence skal hunden revaccineres hver 3. år.
Korrekt forsikring og vaccination er hundeførens ansvar.

Kalender

« Maj 2018 »
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3